Е-ДОСТАВА

Управа за игре на срећу, уз подршку Канцеларије за информационе технологије и електронску управу, омогућила је на Порталу еУправа доставу електронских решења за приређивање посебних игара на срећу на аутоматима, клађење и преко средстава електронске комуникације, као и других потребних обавештења и аката. Ова услуга омогућава брзу, једноставну, поуздану и бесплатну доставу докумената.


Уколико приређивач жели да му се документа достављају електронским путем, неопходно је да се региструје на Порталу еУправа како би му се доделило Јединствено електронско сандуче – еСандуче и на тај начин омогућило коришћење услуге електронске доставе.


Приређивач који се регистровао на Порталу еУправа треба о томе да обавести Управу за игре на срећу на е-mail:igre.na.srecu@uis.gov.rs


Уколико електронски документ не буде преузет у року од 24h, достављање ће бити покушано поново, о чему ће у Јединственом електронском сандучету – еСандучету бити остављено обавештење. Када протекне 15 дана од дана остављања обавештења сматраће се да је електронски документ уручен.


Приређивачи који нису корисници Портала еУправа наведена решења добијаће на стандардни начин – преко јавног поштанског оператора.


У прилогу је упутство за регистрацију на Порталу еУправа. За сва додатна питања приређивач може да се обрати Канцеларији за ИТ и еУправу путем е-мејл адресе office@ite.gov.rs или преко портала еУправе https://euprava.gov.rs/kontaktУпутство за регистрацију на Порталу еУправа


                      Е-ДОСТАВА